A mi Erzsébetvárosunk

363. Volt egy testületi

2015. február 20. - amier

07.jpgSzerdán 14 órakor tartotta meg testületi ülését Erzsébetváros képviselőtestülete, többek között döntés született – kisebb, nagyobb módosítókkal – a 2015. évi költségvetésről. A részletekről a későbbiek folyamán remélhetőleg tájékoztatást nyújt valamelyik képviselő. (A meghívó és napirendi pontok itt olvashatók, ha valakit esetleg érdekelne, hogy miről is szólt a móka…)

Ami már (majdnem) biztos: Belső-Erzsébetvárosban zajtérkép készül a közeljövőben, ez – a közlekedési zajszennyezésen túl – a vendéglátóipari, kereskedelmi és egyéb szórakoztató tevékenységet folytató vállalkozások keltette, a lakosságot érő zajterhelés felmérésére is kiterjed. Aztán hogy mit old meg, majd meglátjuk...

testuleti2013.jpg

Testületi ülés – még 2013-ban (FOTÓ: BIELIK ISTVÁN)

De hogy ma se maradjunk Rogántóni nélkül: „A mindig elegáns frakcióvezetőről azt kell tudni, hogy övé Közép-Európa egyetlen flexibilis méretű lakása, az ő ötlete volt a gazdasági bevándorlást ösztönző letelepedési kötvény, (volt) kerületének ügyeit az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálta, a belváros haverközeli ingatlanüzleteiből pedig lényegében fél Koszovót fel lehetne vásárolni, akciósan. Ha tehát valahol Magyarország egyik égető problémáját keresnénk, errefelé lenne érdemes tapogatóznunk.”

Ez ma délben a HVG-n jelent meg, Seres László írása, tessék elolvasni, érdemes. Csak halkan jegyezném meg: senki se akar ide menekülni. Annál inkább innen el. Többek között az ilyen Rogán-félék miatt. (Különben Lázár János is nagy formában volt ma a parlamentben, naná, hogy újra a civileket b@sztatná, de erről majd később…)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr187193435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása