A mi Erzsébetvárosunk

284. Hülyének nézés

2014. október 02. - amier

08.jpgMég mindig a nemkampánytejről, merthogy már megint hülyének nézik a városlakó budapestieket, erzsébetvárosiakat. Négy év után épp a kampány alatt jön rá a Nyíregyházáról idekeveredett fideszes polgi, hogy 7 forintért megismerteti a városi választókkal "a friss vidéki tejet"?! A gyanús eredetű, műanyagba palackozott pasztörizálatlan tejre (friss vidéki tej, mi?!) mindössze egy önreklámozó matrica került.

kampanytej2.jpg

Vajon mit szól ehhez a NÉBIH? (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal? Ki fizeti ki a tej valódi piaci ára és a 7 forint közötti különbséget? Aztán ez nyugtás ügy lesz számla helyett, mint ahogyan ez szokás kezd lenni fidesznél?

***

A vs.hu kérdére a tejosztó kocsinál azt is elmondták, hogy a tej a Dányi Tsz.-től van, a blokkon azonban a gödöllői Táltosker Kft. neve szerepel. A tejosztók a múlt héten még nem voltak ennyire készségesek a riporterekkel, az Index fotósát megpróbálták megakadályozni munkájában, majd ideges telefonálásba kezdtek és elhajtottak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr856753731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása