A mi Erzsébetvárosunk

283. Nemkampánytej

2014. október 01. - amier

01.jpgIsmét jelentkezik Nemkampánytej rovatunk, örömmel tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a laktózmentes sztárvendég szupercsapata ma is tejvásárt szervezett a kerületben, ismét 7 forintos literenkénti áron. Egy hete már megcsinálták ugyanezt, de akkor az Index jelenléte menekülésre késztette a minden bizonnyal teljes legális akció résztvevőit.

A vs.hu cikke szerint a tejeskocsi két, fideszes aláírásgyűjtő pult közé állt be, minden bizonnyal tök véletlenül, hiszen – legalábbis a Klauzál téri árus szerint – ez egyáltalán nem a kampány része, épp csak szeretnék a fővárosiakkal megismertetni a friss vidéki tejet.

kampanytej1.jpg

Ennyi törődés és szívjóság láttán most pár másodpercig áradjon a boldogság...

kampanytej3.jpg

kampanytej2.jpg

(Fotók: VS.hu / Zagyi Tibor)

Majd mélyen egymás szemébe nézve, együtt, mindannyian, jó hangosan:

ez nem a kampány része
ez nem a kampány része
ez nem a kampány része
ez nem a kampány része
ez nem a kampány része

***

Erzsébetvárosban dúlnak a legkíméletlenebb kampányharcok az önkormányzati választások előtt. A Fidesznek nagyon jól jöttek az utóbbi napok baloldalhoz köthető botrányai, de a párt egy része abban bízik, hogy Vattamány Zsolt megbukik az október 12-i választásokon. (Népszabadság)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr336750607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása