A mi Erzsébetvárosunk

263. Stadion vs. társasház

2014. szeptember 04. - amier

07.jpgMég több stadiont, vagy inkább társasházi felújítási alapot? – ez az elvileg költői (de sajnos mégsem az) kérdés került fel a napokban Farkas Ferenc fb-oldalára. Vattamány Zsolt oldalára meg az, hogy nagyon jól érezte magát az Örkény kert színpadán – merthogy ő is fellépett. Ennek én is, mi is nagyon örülünk, nincs is jobb egy zenélő polgármesternél, de azért egy pillanatra térjünk vissza a "stadiont vagy társasház-felújítást” kérdésre.

Egy-két reagálás a fb-oldalamról:

  • Ránk omlanak a házak!! Lehet, hogy stadionban fogunk lakni?
  • Gyere, nézd meg a Péterfy u. 39. számú házat, de ne csak kívülről, belülről is. 100 éve nem látott festéket, a pincébe férgek vannak.
  • Ez van a Rákóczi 6-ban is! A belváros szívében, ott állnak meg a turistabuszok. Nézi az egész világ. Fotózzák a turisták. Az önkormányzatnál az az ötlet, hogy költözzünk el albérletbe, ha ez nem tetszik!! Na???

peterfy39-1.jpg

Péterfy Sándor utca 39.

felcsuti_stadion.jpg

És a felcsúti stadion (Fotó: Hajdú D. András - Origo)

Mindeközben ilyen-olyan terek, utcák átadása (és toldozgatása, foltozgatása) folyt, illetve folyik a kerületben a házak rendbetétele helyett. Félreértés ne essék, nem a közterületek csinosításával van baj (a céltalan áttervezgetésével már annál inkább), hanem az ezekre fordított gyanúsan nagy összegekkel, a látványpékséggel, a pazarlással.

Különben gratulálok a polginak a sikeres fellépéshez.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr366670645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása