A mi Erzsébetvárosunk

Mindenkinek a maga keresztje [384.]

2024. január 04. - amier

Már nem igazgató a nemzeti parkban az, aki korábban Menczer Tamással szemben
nem akart új nagykovácsi keresztet. (Telex)

A Duna–Ipoly Nemzeti Park egyike annak a két nemzeti parknak, amelyeket nem szeretek (másik az Őrségi), Abban viszont maximálisan igaza volt az igazgatónak, hogy nem akart a védett terület közepére olyan turistacélpontot, ahol népünnepélyeket lehet/szokás tar- tani. Ki is rúgták, ahogy kell. Mostantól más típusú főnök jön. Ha tippelhetek, hát olyan, akivel nem keveredhetek szakmai vitába, mert nem lesz vitaképes.

nemzeti_park.jpg

A képen a tévesen csúcsnak nevezett hegyhát.

Menczer Tamás szerint ki-ki szabadon választhat, hogy mi akar lenni: keresztény vagy természetvédő. Utóbbiakra semmi szükség.

Fügedi Ubul

Milyen szép is lenne, hogy ha a keresztény vagy természetvédő helyett a keresztény természetvédő kifejezést lehetne használni... Azért a magyar politikai élet legmélyebb bugyraiba enged bepillantást, hogy egy szigorúan védett területen engedély nélkül felállított majd megrongált fakereszt felújításának nem engedélyezése egy nemzeti park vezetőjének állásába kerül... (Sásdi Sáska László)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9418295435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása