A mi Erzsébetvárosunk

A pálya íve [283.]

Kinek mit vagy kit hoz a Jézuska.

2022. november 22. - amier

Nem győzök betelni azzal a csodálatos pályaívvel, amit Szücs Balázs ex-LMP-s, ex-párbeszédes alpolgármesterünk produkál(t), és ami most már – finoman szólva – igencsak érdekesnek nevezhető. Íme a legújabb izé…, állomás:

szucs_gyurcsany.jpg

Szücs Balázs, Erzsébetváros Párbeszéd által jelölt alpolgármestere a Demokratikus Koalícióhoz csatlakozott. Döntését múlt héten jelentette be a közgyűlésnek. Ma elkezdtünk közösen dolgozni a DK központban is. Szerintem jó helyen vagyunk. Ő is, mi is. Köszöntünk, Balázs! (Gyurcsány Ferenc)

Köszönöm a kedves fogadtatást, Elnök úr! Megyünk előre, van dolog bőven! (Szücs Balázs)

Kinek mit v. kit hoz a Jézuska. Megérdemlik egymást.

P.s.: Tényleg itt lenne az ideje a helyi civilek (bármelyik) támogatására a pártpolitikusok (bármelyike) helyett.

*

Szücs Balázs pályafutása az LMP-ben indult, a párt szakadása után alapítóként a Párbe- szédben folytatta. 2011-ben a Párbeszéd országgyűlési frakciójának nemzetpolitikai és egyházpolitikai tanácsadója, 2013 és 2019 között a párt hálózatépítési munkatársa volt. 2014-től Budapest VII. kerületében önkormányzati képviselő. 2019-től egyházügyi, kulturális és civil alpolgármester.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1717985526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása