A mi Erzsébetvárosunk

Hegy, egér vagy fogpiszkáló I. [261.]

2022. szeptember 11. - amier

Éjféli zárórát vezetnének be a kerületben.

A Színes Erzsébetváros ma délelőtti Facebook-posztjában azt írja, hogy kaptak egy olyan dokumentumot, amely a belső-erzsébetvárosi szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek, stb. nyitvatartásának korlátozásáról szól. Az említett dokumentum szerint októbertől a hét öt napján éjfélkor bezárhat minden vendéglátóhely, csak hétvégén maradhatnának tovább nyitva.

buli_turelmi.jpg

A Színes Erzsébetváros szerint a zárórával – és az az alól mentesítő kritériumrendszerrel – kapcsolatos döntéseket előkészítő munkacsoport befuccsolt, így annak mellőzésével hoz/hozhat meg egy ilyen döntést a képviselőtestület. Azt is írják, hogy a munkaanyag ötletszerű, nem hivatalos, és a kerületvezetés előtt van még két másik elképzelés is, de ezek tartalmát nem ismerik.

Nos: ebből még akármi is lehet – hegy, egér vagy fogpiszkáló – jelenleg nem tudni mi lesz. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor és mit fog mondani az önkormányzat a kiszivárgott tervezetről…

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9117929283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása