A mi Erzsébetvárosunk

Keresztény, nemzeti egyetem [122.]

2021. május 15. - amier

Kína megmondta, hogy nagyon fontos neki a budapesti Fudan. Az Orbán-kormány most mindent felborított a kedvéért. (444.hu

Kínának nagyon fontos. Tehát felrúgjuk érvényes szerződéseinket és elvileg kötelező (hö-hö) ígéreteinket, és még arra is nagyon vigyázunk, hogy többségbe ne kerüljünk. Felvesszük a gigahitelt és elvesszük a helyet a magyar diákoktól, hogy odaadjuk a gazdag külföldieknek. Őket (Kína leendő befolyásos szövetségeseit az EU-ban) az egyetem chartájának értelmében a kommunizmus ún. kínai útjának követésére fogják oktatni — akárcsak a Fudan eddigi külföldi campusain.

fudan_corvinus1.jpg

Teszi ezt az a kormány, amely külön államtitkárságot tart fenn a világban üldözött keresztények megsegítésére. (Ezt egy örmény fickó vezeti, miközben mi a keresztény örmények halálos ellenségeivel, a baltás gyilkosok iszlám Azerbajdzsánjával szövetke- zünk.) Erről a Kínáról, amelynek ideológiai terjeszkedését ilyen sok pénzzel és saját diákjaink sanyargatásával támogatjuk, azt érdemes tudni, hogy nagyon ambícionálja a "keresztényeket leginkább üldöző ország" kitüntetőnek érzett címét, és rohamléptekkel halad e nemtelen cél felé — mindössze 3 évükbe telt, hogy a 43. helyről a 17-re küzdjék fel magukat.

Hajrá!

Pfuj...

Fügedi Ubul

P.s.: Némi adalék: Lerombolták a keresztény óriástemplomot Kínában. A kínai hatóságok úgy döntöttek, dinamittal vetnek véget az évek óta húzódó vitáknak, melyek a Sanhszi tartománybeli Linfen keresztény temploma körül zajlottak. (Magyar Kurír 2018. jan. 17.)

*

Lendvai Ildikó újra pontos: A Fudan egyetem ügyében nem is az irdatlan mennyiségű közpénz, nem is a nemzetbiztonsági kockázat, még csak nem is a növekvő kiszolgálta- tottságunk ütött szíven a legjobban. Persze ezek is. De ami a fogcsikorgatásig feldühített, az a szokásos szociális érzéketlenség, a dölyfös közöny leplezetlen megmutatkozása. (…) Azt már nem is feszegetném, hogy ha már 2019 nyarán megállapodtak, fixálták-e akkor a helyszínt is. Vagyis már eleve ordas nagy hazugság volt, amikor később az Atlétikai VB fe- jében ide Diákvárost ígértek, vagy utóbb dobták sutba adott szavukat? Mert az ennyit ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2716561256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása