A mi Erzsébetvárosunk

A közszolgálat a köz szolgálata [66.]

2020. november 15. - amier

Kioktatta az önkormányzat a belógó ágak miatt
panaszkodó lakost. (24.hu

Budapest XX. kerülete Pesterzsébet. Polgármester: Szabados Ákos független, a Fidesz-KDNP támogatásával. Hivatala pedig hozzásegített engem annak megértéséhez, hogy a címben foglalt mondat nem azt jelenti, amit én gondoltam. Hanem azt, hogy a közrendűeknek szolgálniuk kell azokat, akiket az Úr (bárki is legyen az) végtelen kegyelme fölibük rendel.

fak_onkorm.jpg

Ennek jutalmaként aztán úgy érezhetik, hogy hasznosan éltek. Nem csak úgy hiába. A Nemzeti Együttműködés Rendszere is azt jelenti, hogy az egész nemzetnek együtt kell működnie a főnökkel. Miképp ott fönnen, azonképpen itt a kerületben is.

Fügedi Ubul

P.s.: Kijárási korlátozás: eddig 530 esetben volt szükség rendőri beavatkozásra – Éberség! Szolgáló és védő rendőreink szombaton hét(!) olyan ember ellen intézkedtek, akik kutyájukat sétáltatva átlépték az 500 méteres határt. Jellemzőnek tartom annak megfogalmazását, hogy ők az emberekkel SZEMBEN intézkednek. Nagyon jellemzőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5816288274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása