A mi Erzsébetvárosunk

833. Ismét a kutyafuttatóról

2018. október 17. - amier

Csak most nem a szeptember közepén megnyitott – és olyan lett, amilyen lett – Klauzál tériről, hanem a Kéthly Anna téren, a Klauzál és a a Wesselényi utca sarkán találhatóról lesz szó. Ez utóbbiról idéznénk most (is) egy egyáltalán nem hízelgő véleményt, megint csak a Klauzáliáról. (Eredetiben itt olvasható a Klauzália-csoport oldalán.)

kutya_kethly1.jpg

Reggel fél hétkor a Kéthly Anna téri kutyaszarató (nem, az nem futtató) felé sétál- tunk. A csirkeháló már ott is lent van. Volt ott egy egyébként nagyon kedves munkás, aki azt mondta a kérdésemre, miszerint a Klauzál téren sem jött be a dolog, hogy tudják, ma mennek javítani. Több kérdés is felmerült bennem ezzel kapcsolatban:

1. Mit lehet 'javítani' egy alapjaitól elrontott futtatón?
2. Az önkormányzatot szeptember eleje óta figyelmeztettük arra, hogy a csirkeháló veszélyes. (Persze a fülük botját sem mozdították erre.)
3. A műszaki ellenőr miért vette át az elrontott futtatót?
4. Indul-e vizsgálat amiatt, hogy 18 millió forintot kidobtak az ablakon?
5. Ez az eset a hűtlen kezelés vagy a sikkasztás esetét meríti-e ki?
6. Szándékos-e a rossz technikával kialakított futtatók létrehozása?
7. Valóban nincs egy épeszű ember az önkormányzatnál, aki odafigyelne a tervezésre és a kivitelezésre?

Komolyan nem értem, hogy a kutyás szervezetek miért nem lépnek fel erőteljesebben a nyilvánvaló hibák miatt. Szégyen ez az egész.

Megannyi jogosnak tűnő kérdés. Már csak válaszok kellenének.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5214307529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása