A mi Erzsébetvárosunk

820. Teljes tévedés

2018. szeptember 08. - amier

Napokig nem jártak a villamosok Hűvösvölgyben, mert az eső kimosta a földet a sínek alól. Most újították fel a vonalat, de volt, amire nem számítottak: a nagy mennyiségű esőre – írja 444.hu. Emeljük ki: „az éjszakai esőzés következményeként keletkezett hiba oka, hogy az érintett területen gyűlik össze a hegyoldalból két irányból is ide folyó csapadékvíz..."

villamossin1.jpg

Az Időkép fotója a Hűvösvölgyi útról

No nem. A hiba nem az, hogy a víz kimosta a kőzúzalékot: ez a következmény. A hiba az, hogy nem terveztek és nem építettek elég nagy átereszeket. A hiba oka pedig a bűnös hanyagság és felelőtlenség. A felelőtlenség abból válik nyilvánvalóvá, hogy a hibáért nem vonnak senkit felelősségre.

Kérjük, hogy ezentúl a közbeszerzéseknél a "felelős tervező" és "felelős kivitelező" titulusokat változtassák "felelőtlen tervezőre" és "felelőtlen kivitelezőre" — már csak az annyit hangoztatott tisztaság és átláthatóság kedvéért is.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2414229809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása