A mi Erzsébetvárosunk

738. Ha minden napra jutna

2018. január 08. - amier

Szombat délelőtt folytattuk az évek óta rendszeresen megszervezett ételosztást az Erzsébet körúton, az önkormányzat épülete előtt. Végül nem 300, hanem 500 adag meleg ételt osztottunk. Ezek a pillanatok mindig azok, amikor is elgondolkodom, hogy mennyire igazságtalan ez a világ. Tudom, mindig ilyen volt, de milyen jó lenne, ha mindenki a saját lehetőségei szerint tenne is azért, hogy ez ne így legyen.

eteloszt2018-3.jpg

eteloszt2018-2.jpg

Nekünk ennyire van lehetőségünk és örülök, hogy lassan 20 éve folyamatosan segítünk. Kívánom magunknak, hogy ez a segítség a következő 20 évben is meglegyen, mert éhes és elesett mindig lesz ismerve sajnos az emberiség történelmét...

eteloszt2018-1.jpg

P.s.: Már szervezzük a következő ételosztást, mert további segítségre is szükség van. Jó lenne, ha sok olyan ember lenne minden pártban, egyesületben stb., aki ezt a saját lehetőségeihez mérten az év 365 napjában megteszi. Ha minden napra jutna ebből a segítségből, akkor talán egy picit jobb hely lenne Magyarország!

Hunvald György

***

Tavaly év vége felé elterjedt a hír, hogy a kormány szigorítani akarja az ilyen ételosztáso- kat. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy az MSZP mindenképpen meg fogja találni a módját, hogy legalább a téli hónapokban így is tudja segíteni az érintetteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8013558977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása