A mi Erzsébetvárosunk

353. Heti Tóni 1.

2015. január 31. - amier

08.jpgAmi önnek is nagyon hiányzott, csak eddig nem tudott róla: név szerint bemutatták a devizahitel-forintosítás ellenségeit. Merthogy – miközben egyre jobban dagad(nak) a botrány(ok) Rogán körülTóni felismerte az itt tátongó hatalmas űrt, amit gyorsan be is tömött. Egy sajtótájékoztatóval és egy tablóval – tudhattuk meg például a 444.hu-ról.

Mint írják, miután csütörtökön a Fidesz-frakcióvezető fb-oldalán név szerint bemutatta azokat a képviselőket, akik nemmel szavaztak a devizahitelek forintosítására, pénteki sajtótájékoztatóján már táblán is felmutatta a képet, és ismertette a neveket.

rogan_tablo2.gif

"És most kapcsoljuk a svájci bankomat" (via - zeroz3ro)

Mindeközben szorgalmasan dolgozik az egyelőre elvetett kenyérrezsidíjárcsökkentésen. A Budapest Szíve program körüli balhéról, az EU csalás elleni hivatalának vizsgálatáról, az ingatlanügyekről, a megmagyarázhatatlan vagyongyarapodásról vagy a nagyszerű és csak hozzá méltó utódjáról azonban nem tett említést.

Devosa Gábor

***

"Most kell szerénynek lenni" – reagált a miniszterelnök a devizahitelek forintosításáról szóló elismerő nyilatkozatokra. Tudtuk ám mi is, hogy csak viccel a miniszterelnök úr, na!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr257127405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása