A mi Erzsébetvárosunk

262. Két kérdés érkezett

2014. szeptember 03. - amier

08.jpgMa az alábbi két kérdés érkezett üzenet formájában az fb-oldalunkra (egy Dózsa György úti lakó írta névvel, címmel): Mi az MSZP álláspontja a Városliget beépítésével kapcsolatban, valamint mit tervez a polgármesterjelölt a kerültben egyre több helyen fellelhető, elképesztően ostoba parkolási megoldással, a hátrafelé, fel a járdára 45 fokos szögben beállással kapcsolatban?

Mindkét dolog kifejezetten káros, gazdaságtalan és felesleges. Kíváncsi vagyok az álláspontjukra.

gergely1.jpg

Nagyon röviden, kiegészítve a blogon eddig már ebben témában született posztokat:

Városliget: a közvetlenül érintett kerületek (Erzsébetváros, Terézváros, Zugló) új polgármesterei és testületei a fővárossal közösen tiltakozásokat szerveznek az építések ellen. Fel kell rázni az embereket is, tízezreket érint. Mivel állami ügy lett az egész, nehéz az engedélyezésben, tulajdonosi hozzájárulásban tenni valamit. De mindenképp tenni kell az egész terv ellen. Amíg nem késő!

A parkolásnál a polgármester megkeresi a BKK-t, amelyik ezt szervezi és engedélyezi: nem enged újat (mint a közterület gazdája), és módosíttatja az eddigieket.

Gergely József önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr146666201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása