A mi Erzsébetvárosunk

253. Mindig a Dob utca

2014. augusztus 19. - amier

Téved, aki azt hiszi, a mellékelt képek tavasszal vagy kora nyáron vagy Bem apó idejében készültek. Nem. Most, augusztus 19-én 14 óra 00 perckor készültek a Dob utca legelején, hogy azt ne mondjam, a szokott helyén. A lyukak megint csak aszfalttal kitömködve, tákolva, amúgy meg csomó helyen törik, szakad, mozog a burkolat.

dob20140819-2.jpg

dob20140819-1.jpg

Mintha már láttunk volna hasonlót…

Gergely József

***

A májusi átadáskor "az önkormányzat kivizsgálta a beruházás előéletét, forgalomszám- lálást végzett, és tanulmányozta a közlekedési szokásokat az említett útszakaszon". És megállapították, hogy a forgalom nagysága és sebessége okozta a Dob utca burkolatának meghibásodását. "A beruházás kivitelezője garanciálisan javítja a burkolati hibákat" – közölte az önkormányzat illetékese – még május végén...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr396617767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása