A mi Erzsébetvárosunk

117. Holnap választunk

2014. április 05. - amier

Molnár György az egyik józsefvárosi blogon idézte fel Sándor György egykori, a nyolcvanas évek elején mondott, szállóigévé vált szavait: "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Én kerékpárral megyek.” Ezek a szavak most aktuálisabbak, mint valaha. "Akadályok letéve. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Miért van három tornacipőd?

Majd így folytatta: "Megjuhászkodsz, betörsz, észre sem veszed.” Ugye nem?

***

valaszt1.jpg

P.s.: Tudjuk hogy nem nagy meglepetés, de azért mégis közöljük a Nagyérdeművel: nem csak a Start 7, hanem mi is a KORMÁNYVÁLTÓ ERŐ jelöltjére szavazunk! (a Szerk.)

***

UPDATE - ma 14:52

Rogán nappalija valszeg kinőtt egészen a Madách térig, merthogy a VII. kerületi önkormányzat egy nappal a választások előtt elkordonoztatta Bajnaiék kampányzáró helyszínét. Hogy mindenki számára egészen világos legyen, hogy szándékos kicseszésról van szó, a kivitelező itt deklaráltan nem fog építkezni, csak a felszereléseit tárolja pár konténerben. És pont csak ezen a hétvégén, szombattól hétfő hajnalig, utána lebontják a kordont és elviszik a cuccaikat - írja Szily a Cinken. Kell még valamit hozzáfűzni ehhez?

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr315949873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása