A mi Erzsébetvárosunk

260. A Jósika utcában

2014. augusztus 30. - amier

Csak úgy szembejött a téma… A blogon már olvashattunk a tolatásos parkolásról, mely - hogy is mondjam finoman - nem váltott ki nagy lelkesedést az autósokból. A mostani Erzsébetváros azonban büszkén sorolja, hogy a BKK hol akar még ilyeneket elkövetni.

josika_u_20140828.jpg

Tegnapelőtt a Jósika utcában láttam ezt a lehetőséget: az autós vagy felugrat a járdára vagy lent marad az úttesten, vállalva a forgalomba való belógás hátrányait. Csakhát a felugratásnak is lehet hátránya: a gyalogosok megijesztése, vagy az autó megrongálása.

garay_u_20140828.jpg

De van másik "megoldás" is, ezt már a Garay utcában, a Polgármesteri Hivatallal szemben találtam. Nyilván Vattamányék kérésére megfaragták a járdát. Így sikerült.

Éljen a BKK-Vattamány koprodukció.

Gergely József képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr66651063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2014.09.02. 13:41:50

Az új parkolási rendszer fonákságaival, a kerékbilincsezéssel kapcsolatban észrevételeket tettem az illetékesek felé.(Közterület-felügyelet, Erzsébetvárosi Önkormányzat, Fővárosi Önkormányzat illetékesei) Megoldást is javasoltam. Általában észrevételezem ezen kívül a blog bejegyzéseket is, ha kell, bírálva a helyi önkormányzat, a fővárosi önkormányzat és a kormány azon intézkedéseit, melyekkel kapcsolatban ellenvéleményem, kritikám van.Ezen észrevételeimet mindig nevem feltüntetésével teszem meg mint kerületi nyugdíjas állampolgár.
Ismerőseim hívták fel a figyelmemet arra, hogy közéleti tevékenységemmel kapcsolatban a közelmúltban Vattamány Zsolt polgármester és Rónaszékiné Keresztes Mónika honlapjain NÉVTELEN (Anonim) bejegyzés látható, melyen ezek szerepelnek : " Moré Csaba József volt kisgazda képviselő házról-házra jár, szóban írásban rágalmazza a kerületi polgármestert, a főpolgármestert, meg az egész kormányt. Bajnai Gordon fizetett embere." - " Moré Csaba volt balos kisgazda önkormányzati képviselő kerületi főbolsi, házról-házra járva uszít a kormány ellen."...

Vattamány Zsolt polgármester és Rónaszékiné Keresztes Mónika volt alpolgármester asszony megengedi hogy politikai honlapjukon NÉVTELENÜL képtelen rágalmakat és hazug állításokat tegyenek közzé olyan kerületi polgárokkal kapcsolatban, akik nyilvánosan, nevük feltüntetése mellett - észrevételeket, kritikákat mertek tenni..

Sajnálom Vattamány Zsoltot és Rónaszékiné Keresztes Mónikát , mert önkéntelenül is az ilyen előre megszervezett, név nélküli" lejárató" tevékenységek, jelenségek az 50-es éveket juttatja eszembe... Amikor nem volt demokrácia, szólásszabadság, ami ezek szerint sajnos - most sincs !!!

gergelyjózsef 2014.09.03. 11:55:14

@Palást: Vattamány és R.K.M olyan, mint a Fidesz egésze. Politika helyett lejáratás, ügyészség, meg hasonlók :(

Palást 2014.09.03. 12:47:47

Én nem törődök velük, aljas tetteikkel, hanem ezután kétszeres erővel fogok küzdeni a kerület érdekében az igazságért, országos szinten meg a demokráciáért ! Csak azt várnám el tőlük - de úgy látszik hiába- hogy ne engedjenek anonim, rágalmazó, lejárató és alaptalan, valóságnak nem megfelelő megjegyzéseket irkálni a honlapjukra...
süti beállítások módosítása