A mi Erzsébetvárosunk

914. Semmi nem változott

2019. június 17. - amier

Sajnos tényleg semmi nem változott. A Szenes Hanna park kútjának lefolyója – ilyen-olyan okokból – évek óta rendszeresen eldugul, és sok-sok nap eltelik, mire kitisztítják. És addig a parkot persze csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem lehet használni. (Megj.: Előfordul az is, hogy a környéken lakók vagy épp a téren pihenők tisztogatják a szűrőt, szedik ki a beszorult faleveleket, szemetet.)

Majdnem napra pontosan három éve ezt írtam:

2017. június 15. 16 óra: Erzsébetváros, Szenes Hanna park, a szökőkút vize már a lefolyóban. Halleluja. Remélhetem vajon az itt lakókkal együtt, hogy ha ne adj Isten újra előfordulna ilyen hiba, akkor nem kell majd 2 nap a hiba elhárításához? És az itt lakók kérdése továbbra is jogos: miért fizetünk annak a cégnek, akinek két nap kell elzárni a vízcsapot (2 perc), kitakarítani az eldugult lefolyót (15 perc, na jó, legyen 20 perc), majd újra megnyitni a csapot (2 perc)?

Mindeközben a mindenki által annyira kedvelt „körúti nyár” is elkezdődött, szombat reggel nekikezdtek a sínpálya felújításának a 4-es és a 6-os villamos vonalán; ezúttal a Corvin-negyedtől Dél-Buda felé nem jár a villamos. A BKK honlapján minden további infó megtalálható arról, hol nem lehet parkolni, melyik utcán változik a forgalmi rend, ill. hogy pontosan hol állnak meg a pótlóbuszok.

P.s.: Tényleg itt a nyár, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy valaki beparkolt a Dembinszky utcai trolimegállóba egy böhöm nagy hajóval. Sajnos a hajó láthatóan nem szállít utasokat, így biztos, hogy nem trolipótló. Közterületeseink?

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr314898948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása