A mi Erzsébetvárosunk

903. Közjelleggel (14)

2019. május 15. - amier

Ha valaki esetleg lemaradt volna a hírről: az önkormányzat honlapján ugyan már pár napja olvasható, de nem árt(hat) itt is felhívni minden kerületi lakos figyelmét arra, hogy bő két hét múlva, május 30-án a képviselő-testület márciusi döntése alapján (72/2019. III.12.) közbiztonsági fórum lesz a Fasori Evangélikus Gimnázium dísztermében.

onkori2019sz1.jpg

A fórum biztosítja azt a lehetőséget, hogy közbiztonsággal kapcsolatos kérdé- sek kerüljenek megvitatásra az állampolgárok, a helyben érdekelt szervezetek és a rendészeti feladatot, valamint polgári védelmet ellátó szervek részvételével.

Az állampolgárok névvel és elérhetőséggel a téma rövid megjelölésével tehetnek fel kérdéseket az ugyfelszolgalat@erzsebetvaros.hu e-mail címen, vagy kérdéseiket ügyfélfogadási időben írásban beadhatják a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatain (Budapest VII. kerület Erzsébet körút 6., Garay utca 5., Akácfa u. 42-48. - Klauzál téri piac). A kérdések megküldésének/leadásának határideje: 2019. május 17. 12.00

Fórum helyszíne: Budapest - Fasori Evangélikus Gimnázium
Budapest, VII. kerület Városligeti fasor 17-21., II. emeleti díszterem
Fórum időpontja: 2019. május 30. 16.00 óra

Találkozzunk a fórumon!

Németh Gábor és dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

A május 30-ra meghirdetett közbiztonsági fórum előtt éjjeli videókat készítünk.
Írjon, aki csatlakozni szeretne. (via Új7 2019 fb-csoport)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7814828580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása