A mi Erzsébetvárosunk

837. Kérdésem lenne

2018. október 29. - amier

Nem is egy, több is, de most csak kettőt tennék fel: Marakodás van a szemétbizniszen is a Családok Kilakoltatása évében? A lakosság, aki fizeti a szemétszállítást meg le van szarva ebben is? Nos? Ez pedig itt Magyarország, Erzsébetváros 2018.10.29. reggel 7:23 a Kertész utca elején a Dohány utca közelében – alig egy köpésnyire az önkormányzat épületétől.

erzsbetvaros2018.jpg

Tegnap a hatóság addigi rövid, vészjóslóan semmitmondó közléseit annak cáfolatával is kiegészítette, hogy a katasztrófavédelem saját eszközeivel tűzoltók ürítenék a kukákat. Eme kacsát ugyanakkor leginkább Gulyás Gergely táplálhatta, aki szerint ilyenkor a katasztrófavédelem „veszi át” a tevékenységet. (Népszava)

És az egyre gyakrabban, egyre több helyen feltünedező patkányokról még szó sem esett…

 Dr. Kispál Tibor,önkormányzati képviselő

P.s.: Az, hogy milyen óriási káosz van hulladékfronton, hogyan romlik hétről hétre a helyzet, az állam pedig nagyjából nem sok mindent tesz, csak két-három éve elindította az összeomlási folyamatot, például ebben meg ebben a cikkben írt a 24.hu részletesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr614331513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása