A mi Erzsébetvárosunk

819. Közbiztonság? Ugyan!

2018. szeptember 05. - amier

Tegnap délután lezajlott az a közbiztonságról szóló lakossági fórum, melyet az Új7 2019 csoport szervezett a Klauzál téri csarnok előterébe. Lakók, szórakozóhelyek képviselői, és több önkormányzati képviselő vitatta meg az egyre csak romló helyzetet, számos példával bizonyítva a fokozódó gondokat, bajokat. A fórum iránt se a Fidesz, se a rendőrség és a közterület felügyelet, se a polgármester nem mutatott érdeklődést.

forum2018a.jpg

forum2018b.jpg

Fotók: Új7 2019 / Facebook

Olyannyira nem, hogy még csak nem is válaszoltak a meghívóra.

Ez már önmagában elegendő indok arra, hogy a kerületben élő lakók és itt működő szórakozóhelyek komoly változásokat követeljenek az önkormány- zattól a közbiztonság terén.

Részletes beszámoló minderről itt, az Új7 2019 csoport oldalán olvasható.

Németh Gábor és dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

Már Gulyáséknak is kínos lett a túlárazott szerződés? Nem hosszabbít a Miniszterelnökség az Orbán család ügyvédjének irodájával. A Bajkai Istvánhoz köthető ügyvédi iroda több milliárd forintos tanácsadói megbízásait is "kikoptatta" Gulyás Gergely Miniszterelnöksé- get vezető miniszter. A miniszter kevéssé költséghatékonynak nevezte a külsős tanácsadók megbízását, a brüsszeliek kevésbé szemérmesen durva túlárazást jeleztek a magyar ható- ságoknak. (Bajkai 2014-ben Erzsébetvárosban lett alpolgármester, idén tavasszal pedig listáról bejutott a parlamentbe.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8614224581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása