A mi Erzsébetvárosunk

806. Párhuzamos pályarajzok

2018. július 28. - amier

Két hír (szerkesztett szöveggel). Ez az egyik (hvg.hu):

140 km/h-ra emelik a megengedett legnagyobb sebességet az osztrák autópálya két szakaszán augusztus elsejétől. Az A1-es autópálya egyébként háromsávos szakaszain: Melk és Oed, valamint Haid bei Ansfelden és Sattledt között lehet majd büntetlenül a jelenleginél is gyorsabban hajtani. Hofer Norbert (FPÖ) közlekedési miniszter közölte, hogy a sebességhatár emelése mindkét irányban érvényes. A próbaüzem 1 évig fog tartani.

1974 óta az osztrák autópályákon a megengedett legnagyobb sebesség 130 km/h. Eközben a járművek tisztábbakká és biztonságosabbá váltak – mondta Hofer.

Ez meg a másik (444.hu):

Az M3-as Nyíregyháza felé vezető oldalán több szakaszon javítják a burkolatot, emiatt az autópálya egy forgalmi sávra szűkül, és 60 km/h-ra korlátozzák a megengedett sebességet.

P.s.: Viszont Magyarország jobban teljesít.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2814146967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.28. 15:13:20

Ez pont az origo és a peSSti SSrácok színvonaltalansága.
süti beállítások módosítása