A mi Erzsébetvárosunk

653. Bagoly meg a veréb

2017. április 27. - amier

„Az élet telis tele van nagyobbnál nagyobb meglepetésekkel.” 

A Fidesz-stb. jól láthatóan úgy véli, hogy a jövő évi választás előtt a Jobbiktól célszerű szavazókat elszipkázni. Ez a helyzetértékelés igencsak helyesnek tűnik, ha kimegyünk az utcára, ahol a Jobbik a rendszerváltás óta eltelt időszak legjobb plakátkampányával, strómanjait kipécézve támadja a kormányt és fejét. (A hátam borsódzik tőlük, de el kell ismerjem, hogy ezt most jól csinálják.)

jobbik_plakat.jpg

Harcba kell hát szállni, valami hasonlóan frappáns üzenettel. A plakátokon állítottakkal vitatkozni nem lenne érdemes, ott mindössze "A nép pártja" üzenetet fedik el — kézi munkával, magánszorgalomból a frappáns üzenet felhelyezésével megbízott emberek. A szorgosabbak ezen felül még magyarázó megjegyzésekkel egészítik ki a frappáns üzenetet, amit nagy betűkkel és érzékelhetően nagyüzemben nyomtattak rendkívül szívós, öntapa- dós műanyagra. Ez az üzenet pedig nem más, mint hogy "Simicska-párt"!

Ezzel vádolja a Jobbikot. A Fidesz.

Fügedi Ubul

P.s. Ezt meg még a témához kapcsolódóan a 444.hu-n érdemes elolvasni. Csak hogy legalább mi ne teljesen hülyén halljunk meg…

***

Más: a kormány saját civiljeit röptette tegnap Brüsszelbe, hogy ott tüntessenek a CEU miatt, pontosabban: a CEU és Soros ellen. Csak épp rossz napra kértek engedélyt, így a demonstrációt fel kellett oszlatni. A kiérkező rendőrök megpróbálták mindezt elmagya- rázni nekik, csakhát mind külföldiül beszéltek. A tüntetők meg hiányos nyelvtudásuk miatt ezt nem értették. (Hashtag: tolmacsotkerek). És ez nem vicc. Ez kérem a magyar virtus spontán megnyilvánulása.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8912459057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása