A mi Erzsébetvárosunk

439. Romház - István út

2015. augusztus 14. - amier

A hét közepén az István út környékén jártam, és megütötte szemem a 30. szám alatti ház elkeserítő maradványa, majdnem szemben a Murányi utca sarkán álló óvodával. Kitört ablakok, elfalazott ajtó és ablaknyílások, rothadó házbelső. A kerítésen látható kiírás szerint az udvar jelenleg valamilyen parkolóként működik (?) vagy fog működni...

istvan_rom1.jpg

Egyszer korábban – még 2014 elején – már szóba került itt a blogon ez az 1886-ban Hosztalek Károly tervei szerint épült egyemeletes, félig visszabontott lakóház, akkor egy kommentelőnk tette szóvá a ház akkori siralmas állapotát.

istvan_rom3.jpg

istvan_rom2.jpg

Azóta annyi változott, hogy már nem tákolt pozdorja a kerítés, hanem betontégla. A ház viszont tovább rohadt, és azóta is rohad. Tessék mondani, meddig? És miért?

BBP

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr367707038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása