A mi Erzsébetvárosunk

203. Sissy és a reklámtábla

2014. június 07. - amier

Többen több helyen kérdezték (kifogásolták), hogy a Rumbach Sebestyén utcai Sissy fali- képben „szereplő” hitelprogramos, paradicsomos ronda reklámtábla miért került vissza a frissen elkészült képre. Megnéztük a Neopaint Works által – festés közben – készített képeket, hogy mi is történhetett, körbefestették vagy visszaszerelték vagy valami.

rumbach10-1.jpg

rumbach10-2.jpg

rumbach10-3.jpg

(Fotók: Neopaint Works)

A képek tanúsága szerint nagyon úgy néz ki, hogy körbefestették. A nálunk okosabbak szerint a háznak valószínűleg szerződése van a tábla kihelyezőjével, és ez pénzt hoz a közösségnek. És a gazdasági érdek mifelénk felül szokta írni a szépészeti szempontokat. Az ablak a képben meg nekünk kimondottan tetszik. A hámló vakolatú homlokzat a szépen festett tűzfalkép mellett, már jóval kevésbé…

A Szerk.

***

A Neopaint csapata a kerületi önkormányzattal közösen végzi a Tűzfalrehab programot, aminek keretében a kerület lepukkant, csúnya tűzfalaiból varázsolnak szép felületeket. A falfestések témáit a Neopaint találja ki, ezeket egyeztetik az önkormányzattal és a házzal. A tervezést is ők csinálják, amit később a főépítész iroda engedélyez (amennyiben elfogadja).

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr226284800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása