A mi Erzsébetvárosunk

864. Egy tál meleg étel (2)

2019. január 18. - amier

Mint ahogy azt már az elmúlt napokban többször, több helyen közzé tettük – de így egy nappal előtte nem árt még egyszer – holnap, azaz január 19-én, szombaton – folytatjuk az évek óta rendszeresen megszervezett ételosztást az Erzsébet körúton, az önkormányzat épülete előtt. Mert sajnos még mindig szükség van rá, valahogy csak nem akarnak elfogyni a kormánypropaganda ellenére mégis csak létező szegények és nélkülö- zők ebben az egyre jobban teljesítő, büszke és erős országban.

etelosztas20190119n.jpg

Kérjük, hogy segítsenek egy megosztással, vagy szóban juttassák el a környezetükben élő rászorulókhoz – kerületi nagycsaládosokhoz, nyugdíjasokhoz, mindenkihez, akit érinthet – az időpontot és a helyszínt. Tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhes. Köszönjük.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő,
és a kerületi MSZP-frakció

UPDATE 2019.01.19. 15:00Ma is szükség volt a meleg ételre. Ma is kígyózó sorban álltak az emberek; közel 400 adagot osztottunk ki. A jövő hónapban is folytatjuk az ételosztást az önkormányzat előtt, mert még mindig szükség van rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4414570894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása