A mi Erzsébetvárosunk

446. Ki mondja meg?

2015. szeptember 02. - amier

Tarlós: Ki mondja meg, ki a szír? - Budapestet lassan maga alá gyűri a menekültügy. A Fővárosi Közgyűlés azonban még mindig arról vitatkozik, hogy fogadnunk kell-e őket, illetve tranzitzónának, menekülttábornak vagy befogadóállomásnak hívjuk-e a tartóz- kodásra kijelölt helyeket. Hangsúlyozottan ideiglenes jelleggel. (lásd.: Népszabadság)

tarlos_fov20150902.jpg

Ki mondja meg a főpolgármester úrnak, hogy ez egy nagyon hülye kérdés?! (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Mindeközben képtelenek azzal foglalkozni, ami a feladatuk lenne. Csodálkoznak majd, hogy minden összeomlik a tehetetlenségük miatt. Van egy helyzet, amit kezelni kellene, és a főpolginak nem az a dolga, hogy összevissza beszéljen a mexikói és a magyar határkerí- tésről, az éhesen céltalanul kódorgó menekült asszonyokról és gyerekekről, az osztrákok- ról, akik lehúzták a redőnyt, meg holmi titokzatos vírusokról, amit a migránsok hurcolnak be, hogy megbetegítsék gyermekeinket.

A Közgyűlés ezt követően többször is szavazott, de tulajdonképpen nem döntött semmiről.

Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

***

Tegnap különben a másik nagyon okos, a Kósa Lajos volt az Egyenes Beszédben, ahol pillanatok alatt kiderült, hogy sem neki sem a kormánynak halvány fogalma sincs a menekültügy megoldásáról. Arra az egyszerű kérdésre például, hogy milyen intézkedéseket hoztak az elmúlt nyolc hónapban, egyetlen értelmes mondatot nem tudott kinyögni, csak annyit, hogy ugye nem gondolja szerkesztő asszony, hogy a drótok csak úgy előkerültek valahonnan. Fantasztikus. Csakúgy, mint Tarlós úr hülye kérdése.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr567756930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása