HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • ]{udarauszkasz: @humorpalanta: Tinikoraban meg nem ott lakott, de egy kis bizserges nem artana neki:) (2019.01.22. 19:48) 865. Tényleg rohadunk
  • humorpalanta: @]{udarauszkasz: Fogadok egész tinikorában zuhanyozott :D (2019.01.22. 19:42) 865. Tényleg rohadunk
  • Budapest a kutyaszar városa: Valamelyik fidesznyikes belvárosi kerületben épp nemrég bontottak le egy teljesen felújított ház... (2019.01.22. 19:34) 865. Tényleg rohadunk
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.11.13. 18:00 amier

842. Közjelleggel (11)

Címkék: testületi ülés interpelláció közmeghallgatás bizottsági ülés

Tájékoztatásul és emlékeztetőül, csak röviden: jó sűrűn kezdődött a hét, tegnap reggel ülésezett a Városüzemeltetési Bizottság (meghívó, napirend itt nézhető meg), ma kora délután meg a Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság. (A meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók.)

onkormi_gorbe.jpg

Holnap pedig, azaz november 14-én, szerdán 15.00 órai kezdettel rendkívüli testületi ülés lesz 29 napirendi ponttal a szokott helyén, az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal Üléstermében (Erzsébet krt. 6. I. emelet), ahol többek közt eldől az évenkénti egyszeri kötelező közmeghallgatás időpontja is. (A meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók.)

És ahogy a meghívóból látható, az ülésen elhangzik majd két interpelláció (25. napirendi pont) Moldován Lászlótól, és egy Szűcs Balázstól – Belső-Erzsébetváros mind a mai napig meglévő, és egyre égetőbb problémáiról. (Megj: A képviselők által beadott interpellációra a polgármesternek válaszolnia kell az ülésen, melynek elfogadásáról/vagy el nem fogadá- sáról a képviselőtestület szavaz.)

P.s.: Ma délután a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság is ülésezett, aki érintett, vagy akit csak érdekel, itt tudja megnézni a meghívót és a napirendi pontokat.

További szép estét mindenkinek, remélhetőleg sokan lesznek a holnapi testületi ülésen.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

***

Egyszerre 10 miniszteri biztost nevezett ki múlt hét pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője. Így Baán László tovább egyengetheti a Városliget fejlesztését, a pécsi Hoppál Péter kulturális területen hangolhat össze, de Rónaszékiné Keresztes Mónikát sem hagyták feladat nélkül: ő lett a magyar zenei nevelésért felelős miniszteri biztos. (via Index)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr314370355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.