A mi Erzsébetvárosunk

826. Ezt most így hogy?!

2018. szeptember 26. - amier

Mókás (nem, egyáltalán nem az) dolgok történtek a mostani, hóvégi Erzsébetváros újság képviselői mellékletében. Hogy hogy nem, de a nagy zsongásban a kerületi iskolások túlterheltségével kapcsolatos cikk mellé felkerült egy másik írás – a leendő Magyar Zene Házának kormányreklámja – erősen azt a látszatot keltve, mintha egyetértenék ezzel a megalomán, eszement projekttel.

e-ujsag20180920.jpg

(Apró betűvel ugyan ott van felette, hogy 8. számú választókerület, ami ugye Hutiray Gyula választókerülete, de akkor is, ott a látszat… ami az adott esetben csal.)

Mindezzel kapcsolatban hétfőn délben két üzenet is jött az fb-oldalamra:

Ugye tudtán kívül ismételték meg a Képviselői Híradóban az Ön neve alatt azt az aljas reklámot, amit az Erzsébetváros lap hirdetésként közölt ugyanabban a számban, és amelynek tartalmával kapcsolatban Moldován László ugyanott felszólalt a jó oldalon?

(…) Mi volt a cél, mert, gondolom még csak észre sem veszik az olvasók? Az önkormányzat az impresszumban elhatárolódik a képviselői véleményektől, de ezt akkor hová kell tenni?

Nos, a rend kedvéért tisztázzuk ismét: nem, a legcsekélyebb mértékben sem értek egyet a nevem, képem mellé csatolmányolt reklámmal! Ha vissza tetszetek/tetszenek olvasni itt a blogon, több, a témával foglalkozó posztunkból ez egyértelműen kiderül. Sem én, sem kép- viselőtársaim egy pillanatig sem támogattuk a Városliget beépítését, tönkretételét.

Az meg, hogy ilyen félreérthető módon próbálják eladni ezt a hazugságot lelkendező rek- lámszöveget, mindennek a legalja.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

P.s.: Persze aztán az is lehet, teljesen feleslegesen pufogok itt összevissza, és csak annyi történt, hogy véletlenül nem találtak képet Hutiray úrról, így aztán nevét sem tudták ki- írni a reklám fölé. Maradt az apró betű, meg a „félreértés”…

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3814264231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ígyszeretlek 2018.09.26. 20:36:42

Ehhh, azok a fránya félreértések...
süti beállítások módosítása