HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.09.05. 18:38 amier

819. Közbiztonság? Ugyan!

Címkék: fidesz önkormányzat közbiztonság lakossági fórum új7 2019

Tegnap délután lezajlott az a közbiztonságról szóló lakossági fórum, melyet az Új7 2019 csoport szervezett a Klauzál téri csarnok előterébe. Lakók, szórakozóhelyek képviselői, és több önkormányzati képviselő vitatta meg az egyre csak romló helyzetet, számos példával bizonyítva a fokozódó gondokat, bajokat. A fórum iránt se a Fidesz, se a rendőrség és a közterület felügyelet, se a polgármester nem mutatott érdeklődést.

forum2018a.jpg

forum2018b.jpg

Fotók: Új7 2019 / Facebook

Olyannyira nem, hogy még csak nem is válaszoltak a meghívóra.

Ez már önmagában elegendő indok arra, hogy a kerületben élő lakók és itt működő szórakozóhelyek komoly változásokat követeljenek az önkormány- zattól a közbiztonság terén.

Részletes beszámoló minderről itt, az Új7 2019 csoport oldalán olvasható.

Németh Gábor és dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

Már Gulyáséknak is kínos lett a túlárazott szerződés? Nem hosszabbít a Miniszterelnökség az Orbán család ügyvédjének irodájával. A Bajkai Istvánhoz köthető ügyvédi iroda több milliárd forintos tanácsadói megbízásait is "kikoptatta" Gulyás Gergely Miniszterelnöksé- get vezető miniszter. A miniszter kevéssé költséghatékonynak nevezte a külsős tanácsadók megbízását, a brüsszeliek kevésbé szemérmesen durva túlárazást jeleztek a magyar ható- ságoknak. (Bajkai 2014-ben Erzsébetvárosban lett alpolgármester, idén tavasszal pedig listáról bejutott a parlamentbe.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1414224581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.