HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.07.31. 18:00 amier

807. Közjelleggel (10)

Címkék: pályázatok felsőoktatás önkormányzat lakossági fórum k11

Csak emlékeztetőül: bár a kerületi újságban is olvasható, nem árt(hat) pár szóban ismét felhívni mindenki figyelmét arra, hogy bő két hét múlva, augusztus 15-én 17 órakor a K11-ben (Király u. 11.) lakossági fórumot tart az önkormányzat a városképi rendeletéről. A 2017-ben módosított és jóváhagyott Erzsébetvárosi Városképi Rendeletet akarja felül- vizsgálni az önkormányzat, a mostani fórum ezzel kapcsolatos előzetes tájékoztató lesz.

kiraly2016-1.jpg

(És lesz még egy második is októberben, a mostani tájékoztatót követően a vélemény-egyeztető fórumot október 15-én tartja az önkormányzat, szintén 17 órakor, szintén a K11-ben. Az események részletes meghívója megtalálható az önkormányzat honlapján.)

A másik dolog, amire külön felhívnám még az érintettek figyelmét: felsőoktatási támo- gatásra lehet pályázni, a 2018/2019. tanévre vonatkozóan hirdetett ösztöndíjpályáza- tot az önkormányzat. Erre az jelentkezhet, aki a felhívás megjelenésekor legalább egy éve bejelentett lakóhellyel rendelkezik, életvitelszerűen a kerületben él, és nappali tagozaton felsőfokú tanulmányokat folytat.

A pályázati űrlap pár nap múlva, augusztus 6-tól szerezhető be, a leadási határidő szep- tember 3. (A pályázat teljes kiírása, a szükséges nyomtatványok és az elérhetőségeket itt találhatók meg.)

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő
Fogadóóra időpontja: megbeszélés szerint.
Bejelentkezés a +36-1-462-3106 telefonszámon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6114153421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.