HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • ]{udarauszkasz: @humorpalanta: Tinikoraban meg nem ott lakott, de egy kis bizserges nem artana neki:) (2019.01.22. 19:48) 865. Tényleg rohadunk
  • humorpalanta: @]{udarauszkasz: Fogadok egész tinikorában zuhanyozott :D (2019.01.22. 19:42) 865. Tényleg rohadunk
  • Budapest a kutyaszar városa: Valamelyik fidesznyikes belvárosi kerületben épp nemrég bontottak le egy teljesen felújított ház... (2019.01.22. 19:34) 865. Tényleg rohadunk
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.06.19. 10:00 amier

793. Fontossági sorrend

Címkék: kórház támogatás közpénz vattamány zsolt bajkai istván péterfy s. utca

A tegnap nagy híre Vattamány Zsolt face oldaláról: "Látogatást tettünk a Péterfy Sándor utcai Kórházba, egyúttal átadtuk a Traumatológiai Intézet részére a 2.250.000 forintos támogatást, melyet az intézmény képzésre fog felhasználni. A lehetőségeinkhez mérten a jövőben is hozzájárulunk a kórház hatékonyabb működését, hogy az erzsébetvárosiak megfelelő ellátásban részesülhessenek."

ezigen_500.gif

Ez igen, le a kalappal! Csekonics báró elsápadna az irigységtől, ekkora bőkezűség láttán. Csak az vet egy csöppnyi árnyékot erre a jó és mindekiből egyetértést kiváltó hírre, hogy például emlékeim szerint a Bajkai-Fásy dalospacsirta-duó o.gy. kampánybéli, már-már legendás csülkös-bableveses bulijára ennél valahogy kicsivel (sokkal) többet szánt az önkormányzat és a derék polgármester úr, egészen pontosan 3,5 millió forintot. Vagyis Bajkai meg a bulija 1.250.000 forinttal ért többet Vattamány Zsoltéknak, mint a Péterfy Sándor utcai Kórház meg az erzsébetvárosiak megfelelő ellátása.

Lássuk be, tudni kell fontossági – akár pénzzel is mérhető – sorrendet felállítani. És ők aztán tudnak. Nagyon.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

***

A fentebb emlegetett rendezvény lebonyolításáról szóló, az Erzsébetvárosi Piacüzemelte- tési Kft.-vel kötött szerződést akkor még alpolgármesterként maga Bajkai István írta alá. A megállapodás szerint a bruttó 3 millió 490 ezer forintos összegért a cég vállalja a rendezvény területének biztosítását, őrzését, takarítását, valamint a sörpadok, aggregátor beszerzését. Az Erzsébetvárosi Piacüzemeltetési Kft. gondoskodott a szórólapokról és a plakátokról, valamint az egyéb felmerülő feladatok ellátásáról. Azt nem tudni, hogy a fel- lépők esetleges juttatásait miből fizették, a szerződésben ugyanis erre nem térnek ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1114057184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.