HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • Keménytökü: Én 83-ban végeztem itt még a MÜM 14.sz.Ip.Szakm.képző égisze alatt, tehát a 82-s év biztos nem pon... (2018.06.29. 16:15) Hernád utca 52. - iskola
  • dreamy3: @Dezsike: Ez az 5-ös metró, vagy észak-déli gyorsvasút, vagy Szentendre - Ráckeve - Csepel HÉV öss... (2018.06.27. 15:31) 795. Rosszkedvünk nyara
  • Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: @KissGecihuszár: Kőbányán 2x3 sávos az út, amiből tudtommal egyik buszsáv. A forgalma is más. Mi... (2018.06.26. 22:06) 795. Rosszkedvünk nyara
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.02.01. 19:00 amier

746. Tűnt idők milliói

Címkék: szegénység alapítvány magyar narancs hegedűs zsuzsa gyermekéhezés

Hozott anyagból a gyermekéhezésről pozitív kommünikéket vállal Hegedűs Zsuzsa. Ugyanott nagyobb tétel kacsa eladó. (Konok Péter) 

Valami nagyon nincs rendben Orbán főtanácsadójának alapítványa körül – írja a Magyar Narancs. Ahol úgy tűnnek el a tízmilliók, mint mosásban a zoknik. És amikor a lap (ismét) kutakodni kezdett Hegedűs Zsuzsa közhasznúként jegyzett, állítólag még ma is működő alapítványánál, nagy hirtelen módosult pár tétel. De úgy látszik, ezek az átláthatatlan és pofátlan pénzügyek valahogy nem ügyek.

hegedus_zsuzsa2.jpg

A miniszterelnök szegényügyi tanácsadója (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

A fentiek kapcsán engedtessék meg nekem is pár keresetlen szó a gyermekéhezésről és Hegedűs Zsuzsa* miniszterelnöki főtanácsadóról. Aki – bár népes a mezőny – hazánk talán egyik legirritálóbb személyeinek egyike, bizton állíthatom, hogy az Orbán-rendszer egyik legkártékonyabb szereplője. Aki tökéletes dilettantizmussal, de hihetetlenül nagy pofával gázol/gázolt át mindenen és mindenkin. Aki szerint gyermekéhezés, mint olyan nincs, mert az Orbán-kormány – többek közt a közmunkaprogrammal (itt érdemes megállni, és elolvasni Lázár legutóbbi kijelentését) – már rég felszámolta azt. Mondta és mondja mindezeket fullextrás Audival a segge alatt, havi egymillióért Hegedűs Zsuzsa nagyságos főtanácsadó asszony, akinek alapítványa már évek óta messziről bűzlik.

Annál gusztustalanabb dolgot változatlanul nem tudok elképzelni, mint rászorulók, pláne gyerekek meglopását, a legkiszolgáltatottabbakon, az önérdeket érvényesíteni képteleneken való nyerészkedést. Ez az arrogáns NER-pillér – aki tavaly még azt is kikérte magának, hogy jóval kevesebbet keres Orbán seggnyalójaként, mint amennyi a franciaországi kutatói fizetése volt, amit hazai szerepvállalása miatt hagyott ott 2010-ben – valószínűleg nem éri el a hatóságok ingerküszöbét. Az nem hozza lázba a kézivezérelt hatóságokat, hogy e nyugtalanító sajtóhírek hatására kiszálljanak az alapítványához, lefoglalják ami a kezük ügyébe akad, és a kamerák kereszttüzében berúgják egy rendőrautó hátsó ülésére ezt az öntelt, cinikus némbert.
(Kolozsvári Szalonna)

Ha jól belegondolunk, sok ilyen figura van Orbán környezetében. Soroljam?

Payns

*Hegedűs Zsuzsa Orbán Viktor főtanácsadója, a "Minden Gyermek Lakjon Jól" Alapítvány kuratóriumának elnöke. A társadalmi felzárkóztatás, a társadalmi konfliktusok kezelése és az ezek megoldására szolgáló stratégiák kidolgozására ad tanácsokat a miniszterelnöknek. Franciaországban tanult, élt, dolgozott, ám hazajött s jól megszüntette a gyermekéhezést.

Ajánlott irodalom (a teljesség igénye nélkül):

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5713624776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.