454. Testületi ülés után 6.

2015. szeptember 19. - amier

Zöld utat kapott a Dob utcai Bölcsőde felújítása – És akkor most a Kéthly Anna téri örök-kráter után egy (remélhetőleg) jó hír: ígéretünkhöz híven Képviselő-testület elé terjesztettük a bölcsőde felújítását, melyet a testület támogatott. (Korábban már többször szó volt a bölcsőde elfogadhatatlan állapotáról…)

dob2325-2.jpg

dob_bolcsi1.jpg

Így hamarosan megkezdődhetnek az udvar-rendezési munkálatok, melyek során a balesetveszélyes fák, az udvaron lévő betonozott területek és egyéb, már nem használt játékok eltávolításra kerülnek. Mindezt pedig az udvari földterület feltöltése és rendezése követi majd, remélhetőleg minél hamarabb.

dob_bolcsi2.jpg

dob_bolcsi3.jpg

Egyeztetéseket folytattam Vattamány Zsolt polgármester úrral, melyek során biztosított arról, hogy a bölcsőde belső felújítási munkáira és az udvari játszó eszközök beszerzésére további forrásokat szabadítunk fel. Aztán majd meglátjuk.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

***

Az 1979-ben végleges formát öltött bölcsőde kertjének egy részén hosszú ideig építkezés folyt, egy önkormányzati lakóház építése miatt a Dob utca 23-27. számú összevont telken. Anno ez volt a kerület első, a korabeli elvárásoknak (nagy és zárt kert, távoli utcaforgalom stb.) is megfelelő modern kialakítású bölcsődéje.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr267801212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.