A mi Erzsébetvárosunk

291. Magánember mindenáron

2014. október 10. - amier

02.jpgMég a múlt hét végén jelentették be, hogy az ELTE azon két karán, melyeknek a HÖK által szervezett gólyatáboraiban nemi erőszak történt, kollektíven lemond a kari HÖK-elnökség. A Tanító- és Óvóképző Kar hallgatói önkormányzatának tagjai múlt pénteken le is mondtak, s az ÁJK karról is – egy ember kivételével – mindenki távozott posztjáról.

A rendezvényekért felelős alelnök, Bubla Áron nyilatkozata szerint, neki semmi köze nem volt az eddigi botrányokhoz, mivel külföldön tartózkodott, ezért a helyén marad…

vattamany_pult2.jpg

Több kép- és hanganyag került fel a netre az elmúlt napokban a maradó Bubla Áronról, aki az Együtt-PM közleménye szerint Vattamány Zsolt kampányának önkénteseit koordinálja. Rövid részlet az egyik felvételből, amely kitelepült, kampányoló egyetemistákkal készült:

- Miért csináljátok?
- Pénzért.
- És hogy számolják el?
- Feketén kapjuk az egészet.
- Van egy ilyen főnök?
- Áron.
- Ha feketén csináljátok, mit kell mondani nyilvánosan?
- Önkéntes, vagy ha úgy nézel ki, mint egy középiskolás, akkor azt kell mondani, hogy érettségihez közmunka.

***

Bubla Áron felháborodott közleményben tagadja, hogy fideszes kampánystáb tagja lenne. Ugyanebben a levélben egyszer csak mégis bevallja, hogy kampányaktivista volt egy olyan stábban, aminek nem is volt tagja. (cink.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr586778597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása