A mi Erzsébetvárosunk

271. Négy év után ennyi?!

2014. szeptember 16. - amier

03.jpgÖnnek csak káprázik a szeme. Kizárt, hogy ilyen taplóságot művelne a helyi Fidesz. Vagy mégis? Ma hajnalban ugyanis a Damjanich utca – Rottenbiller utca – Király utca térségében „valakik” megrongálták a baloldali polgármester- és képviselőjelöltek plakátjait. A jelöltek vezetékneveire Hunvald György, Erzsébetváros egykori polgármesterének a vezetéknevét ragasztották ismeretlenek.

A rongálásra a „valakik”már régóta készülhettek, mivel egyenfeliratokkal ragasztották át, többek között Farkas Ferenc polgármesterjelölt plakátjait is – írj az Origo.

hunvald-plakat-gerilla2.JPG

hunvald-plakat-gerilla1.JPG

hunvald-plakat-gerilla3.JPG

(Fotó: Dudás Szabolcs - Origo)

Hülyén néz ki, amikor valakik négy év után csak ennyit tudnak felmutatni és csak ennyivel (és így) képesek kampányolni – írjuk mi.

***

Információnk szerint az érintettek a Helyi Választási Irodának hivatalosan is bejelentették a rongálást, és „ismeretlen tettes” ellen a rendőrségen feljelentést tettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr756704175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2014.09.16. 20:02:41

Egyet értek a feljelentéssel, melynek alapján a rendőrségnek a köztéri kamerák felvételeiről egyértelműen meg kell állapítania a tetteseket és nyilvánosságra kell hozni a velük szemben megtett intézkedésekről a további hasonló esetek elkerülése céljából !

Mária Baranyiné Bangó 2014.09.17. 10:55:12

Szemét PATKÁNYOK !!! Ezt előre kitervelték..mert amit látom a feliratokat .már előre gyártották !!! Remélem látják a 7. .kerűleti lakók is .hogy milyen szemét bandával állunk szemben..... és nem felejtik el a szavazó fülkében!!!
süti beállítások módosítása