A mi Erzsébetvárosunk

228. Mindeközben ma

2014. július 07. - amier

Boldog születésnapot, Hunvald György! - írja az Index...

Ha találkozik ma a Wesselényi utca környékén Erzsébetváros korábbi polgármesterével, mindenképpen húzgálja meg a fülét, ugyanis ma 49 éves, gratulálunk!

hunvald_szab2.jpg

A politikus, de talán már inkább korábbi politikus feje felett lassan elcsitulnak a hullámok. Múlt héten a Kúria egy évre enyhítette a börtönbüntetését, amelyet már korábban leült. Valamint két évre eltiltották a közügyektől, ezért nem indulhat az őszi önkormányzati választáson. Hunvald ezután bejelentette, hogy nem indul Erzsébetváros polgármesteri posztjáért, és lemondott az MSZP VII. kerületi elnöki posztjáról, hogy ne legyen terhére a társadalmi nyitást végrehajtó szocialista pártnak. (Index, Fábián Tamás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr26481925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belső Erzsi 2014.07.07. 16:31:34

Könyörgöm, ne csináljuk ezt. A mi kutyánk kölyke, ha bűnös is aranyos?

Hunvald György bűnös!!!
Még ha csökkentették is a büntetését egy év letöltendő büntetésre ítélték. Ne hogy már egy börtönviselt embert támogasson a helyi MSZP. Vagy mindenkit megvett? Így csak bukni lehet ősszel. Én az MSZP helyében sürgősen elhatárolódnék ettől az embertől, különben kapunk még egy Fideszes ámokfutót.

Vasipecsenye 2014.07.07. 16:47:13

Szép kategorikus vélemény... :(
Merthogy a Kúria kimondta a bűnösségét. És akkor más biztos, hogy bűnös?
Sándor Zsuzsa minderről a JogÁszon (hátha árnyalja a képet egy csöppet a képet...)
jogasz.cafeblog.hu/2014/07/06/hunvald-es-a-jogszolgaltatas/

Vasipecsenye 2014.07.07. 16:54:19

Bocs... dupláztam, helyesen ígyen van:
(hátha árnyalja a képet egy csöppet...)
Ja, és könyörgöm, ne csináljuk ezt. A bíróság még soha, egyetlen esetben sem hozott téves, eltúlzott, esetleg koncepciós ítéletet?!

Godypapa 2014.07.07. 18:18:14

@Belső Erzsi: Gáspár Győzike meg nem bűnös, pedig Ő is milliókkal szopatja a Magyar államot ... ugyan már ébredj fel !!!

barabasJ 2014.07.07. 18:52:38

Mosmér?! Tiszteletreméltó, ha vki ennyire hisz a mai magyar igazságszolgáltatás pártatlanságában és tévedhetetlenségében. Még akkor is, ha ennyire kilóg az a fránya ló.
süti beállítások módosítása