A mi Erzsébetvárosunk

116. Pardon, grófnő!

2014. április 04. - amier

Eddig abban a tévhitben éltem, hogy a fidesz jelenlegi országgyűlési képviselői közül Rónaszékiné Keresztes Mónika a legarrogánsabb, leg nem kezetfogóbb, leg nem vitázóbb képviselőnő. Tévedtem, és nagyon szégyellem magam. Be kell látnom, hogy kerületünk fénylő csillaga Selmeczi Gabriella mögött csak örök második lehet, számtalan – ebben a témában mindenképp jónak minősülő – "adottságai” ellenére. Hogy mire is gondolok? Hát például erre a 444.hu-n tegnapelőtt megjelent kicsinyke, ámde szívet egyáltalán nem melengető hírre: Döntsön: bunkó vagy buta Selmeczi Gabriella?

Lássuk be, ehhez képest sehol sincs a mi Rónaszékinénk, bár igyekszik nagyon…

ronaszekine_madach.jpg

Az már csak hab a tortán, hogy az elmúlt napokban Rónaszékiné munkatársai előbb a Madách tér körüli lépcsőházak közös képviselőit hívogatták, hogy megszerezzék az ott lakók telefonszámait, majd - szintén telefonon - a terézvárosi és erzsébetvárosi lakosoknál aziránt érdeklődtek, hogy hányan laknak a lakásban, közülük hány szavazókorú, és így tovább. Személyes adatot kezelni azonban csak törvényi felhatalmazással vagy az érintettek kifejezett hozzájárulásával lehet, márpedig őket senki nem kérdezi meg erről.

Mindeközben – a legfrissebb hírek szerint – Erzsébetváros-Terézváros körzetében is megjelentek a fideszes bérszavazók. A Szinyei Merse Pál utcában például az egyik lakásban múlt héten még 6, most viszont már 12 választásra jogosult van bejelentve. Céljuk nem más, mint a választások tisztességtelen befolyásolása. De két nap múlva választhatunk…

Április 6-án váltsuk le az Orbán-kormányt!

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr805917517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása