A mi Erzsébetvárosunk

93. Séta a kerületben 1.

2014. február 28. - amier

01.jpgSzerdán dr. Oláh Lajossal a Klauzál tér és Károly körút közötti területen sétáltunk, közelebbről is megnézve a problémás helyeket. Az egyik a Klauzál tér, amit az önkormányzat egy titkos terv alapján gondol átépíteni. Az ottani játszóteret a 15-ös tömb belsejébe tennék, közvetlenül lakóházak ablakai alá. Ide is bementünk. Oláh egyetértett a lakókkal, áttervezni csak egyeztetés alapján szabad.

A másik probléma általánosabb, a vendéglátóhelyek elszaporodása a lakónegyedben. Magyarul: minden házban legalább egy kocsma nyílt. Ebből zaj, szemét, dohányfüst, rongálás ered, a másik oldalon – ami sokkal kevesebb embert érint – van a haszon. Egyetértettünk, hogy a társasházi törvény, a dohányzás elleni törvény és más jogszabályok felülvizsgálata kell.

olah_klauzal1.jpg

Séta közben nagyon sokan gratuláltak a jelöltséghez és mondták dr. Oláh Lajosnak, hogy ők is mennek szavazni szomszédaikkal, családjukkal együtt.

Gergely József, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr425837861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása