HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • ZBR: Nem tudom, hogy kik a lányok a képen, de a két fakabáttal együtt a kompozíció számomra lenyűgöző a... (2019.07.17. 09:20) 923. Szabad elgondolkodni
  • Vincze Miklós [grofjardanhazy]: @Vincze Miklós [grofjardanhazy]: Természetesen "nyitott meg", csak a ház előtt állva, az okostelef... (2019.07.05. 15:14) Dózsa György út 46.
  • Vincze Miklós [grofjardanhazy]: Az épületet az első tervek szerint 1985-ben kellett volna átadni, de a munkák csúsztak, úgyhogy el... (2019.07.05. 13:14) Dózsa György út 46.
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2013.12.09. 03:54 amier

42. Sötétség a Rákóczi úton

Címkék: önkormányzat közbiztonság rákóczi út köztisztaság Erzsébetváros

03.jpgErzsébetváros Önkormányzatának több mint három év alatt nem sikerült megoldania a Rákóczi út egy szakaszának közvilágítását, konkrétan a 30. és a 44. szám között. Aki esténként erre sétál, jól tudja, hogy ez egy árkádos szakasza az utcának emiatt az utat megvilágító lámpák fénye nem szűrődik be a járda területére. Jó esetben a kirakatok világítása ad némi fényt és biztonságérzetet.

Nem sikerült ezt a problémát orvosolni annak ellenére sem, hogy az előző önkormányzati vezetés már előkészített a felújítási munkát, árajánlatot kért be a Fővárosi Önkormányzat erre jogosult cégétől és az akkori költségvetésben szerepeltette is. Történt ez nem sokkal a választások előtt, az új vezetés számára azonban szemmel láthatóan nem volt fontos ez az ott élőket igen csak zavaró helyzet megoldása.

rakoczi_arkad1.jpg

rakoczi_arkad2.jpg

Az egyébként is leromlott közbiztonságú és köztisztaságú Erzsébetváros számára fontos lenne, hogy felelős vezetői legalább éljenek a jobbítás szándékával és gondos gazdái legyenek a kerületnek kormányzásuk visszamaradt néhány hónapjára.

Devosa Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr855682551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.