A mi Erzsébetvárosunk

Még mindig nincs vége [425.]

2024. június 18. - amier

Tort ül a demokrácia. "A válasz a Nagy Kérdésre, a Kérdések Kérdésére: 42. 
Gondosan ellenőriztem! – teszi hozzá a Bölcs Elme." 
(Mérce

A Karácsony-Vitézy műsor tovább folytatódik, már meg is érkezett az új epizód: mindkét ifjú versenyző a Kúriához fordult jogorvoslatért. Karácsony korábbi ígéretéhez híven az egész főpolgármester-választást akarja megismételtetni, Vitézy meg a IV. és a VII. kerü- letben akar új választást, mert szerinte — szándékosan — feltünően vékony tollal húzták ki Szentkirályi Alexandra nevét, aki a legutolsó pillanatban lépett vissza.

karacsony_vitezy2.jpg

Karácsony hétfő délután adta be az indítványát, majd — miután korábban az NVB elutasította a vékonytollas panaszát — Vitézy is bejelentette, hogy most aztán ő is megy a Kúriához.

A műsor tehát folytatódik. Újraszámlálás már volt, ezekről még nem tudni, hogy mi lesz belőlük. Lehet, hogy gerenda, lehet, hogy fogpiszkáló. Kíváncsi vagyok, meddig húzzák, meddig tart ez a kutyakomédia. Egy biztos: én már nagyon unom. És nem csak én.

*

Jelen állás szerint tehát választás ugyan volt, valódi eredmény továbbra sincs. És ha lesz is, nagyon nehéz elképzelni, hogy ezek után ne lenne bármelyikük legitimációja legaláb- bis megkérdőjelezhető. (via Mérce)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8618430757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása