A mi Erzsébetvárosunk

802. Ez így rendben van?!

2018. július 16. - amier

Megint gépkocsikat vernek szanaszét Erzsébetváros ú.n. bulinegyedében az elszabadult, fékevesztett bulituristák. A Nagy Diófa utcában július 14/15 éjjel/hajnalban féltucat autó visszapillantó tükrét törték össze/le, horpasztották be a kocsik oldalát. Ebben az utcában a Wesselényi és Dohány utcák közti szakaszon nincs térfigyelő kamera.

aotu_nagydio.jpg

A bulinegyedből 6-10 milliárd adóforint kerül az állam kasszájába. Ebből Erzsébetváros semmit sem kap vissza. Az itt lakóknak okozott károk senkit sem érdekelnek. Tényleg az autótulajdonos Casco-ja terhére kell ezeket megcsináltatni? És tényleg az autótulajdonos fizessen emiatt nagyobb Casco-díjat?

Most azonnal kezdeményezzük – ha már mást nem tesznek – a térfigyelő kamerák fel- szerelését erre az utcarészre is. Remélhetőleg az segít. Valamennyit.

Devosa Gábor és Kispál Tibor önkormányzati képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3114116433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása