A mi Erzsébetvárosunk

796. Hiperhatékonyék

2018. június 28. - amier

Aztakurva rovatunkból 4. 

Nem sokáig élt a kép, pillanatok alatt lefestették kerületünk híressé vált graffitijét, melyen Orbán Viktor boldog önfeledtséggel kisvonatozik. Ennyi volt, kedden egy gyorsanjövő jó munkásember lemázolta a Dob és Rumbach Sebestyén utca sarkán hétfőn feltűnt képet. Mondjuk, valahogy lehetett sejteni, hogy nem marad sokáig a falon, de akkor is...

orban_graffiti1.jpg

orban_graffiti3.jpg

Az alig egy napot élt ál-Banksy-graffitit különben a Kétfarkú Kutyapárt festette a lerohadt házfalra, kerületünk és Orbán Viktor nagyobb dicsőségére. (Posztoltak is egy képsorozatot a Facebookra, amelyben részletesen beszámoltak arról, hogyan készült az alkotás.)

orban_graffiti2.jpg

Fotók: 444.hu

Érdekes különben, hogy tűzfalképekkel, graffittikkel és egyéb falfestésekkel bőven ellátott kerületünkben valahogy épp ez az egy kép volt az, amelyet pillanatok alatt eltüntettek. Ja- vasolnám a hiperhatékonnyá vált kerületi vezetésnek ugyanilyen gyorsasággal körbejárni és rendbetenni – teszem azt – a Madách tér összefirkált házfalait, vagy mondhatnám  épp a „bulinegyed” majd összes utcájának házait, kapuit.

Ha már Orbán Viktor nem vonatozhat tovább a házfalon.

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6714079563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása