A mi Erzsébetvárosunk

768. Ma mi dönthetünk!

2018. április 08. - amier

„A közvélemény hallgat. Nem tudjuk, mi lesz, de eldönthetjük.” (Tóta W.) 

Ma választ az ország. Dönthetünk, hogy minden maradjon, ahogy van, vagy dönthetünk egy jobb, egy élhetőbb, egy igazságosabb ország mellett. Ha ma elegen megyünk voksolni, együtt leválthatjuk a Fideszt. Menjünk el sokan, legyen mindannyiunk ünnepe a mai nap, legyen Karácsony! Tessék ma a változásra, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre és az MSZP-Párbeszéd 9. számot viselő listájára szavazni!

valaszt_lista.jpg

Itt van hát az ideje annak, hogy saját kezünkbe vegyük sorsunkat és eltakarítsuk ezt a rendszert. Tájékozódjunk arról, hogy kik a választókörzeteinkben a legerősebb jelöltek és szavazzunk rájuk. Most nem számít, hogy nem értünk egyet a politikájukkal, most egy dolog a fontos: a Fidesz eltakarítása a politikai életből. Amennyiben ezt elértük, eljöhet egy igazi választás ideje, ahol már valóban arra szavazhatunk, akivel leginkább szimpatizálunk. (K. Szalonna)

***

Vagy talán elég nekünk az alamizsna, amit a dicsőséges nagyurak odavetnek a helikopter- ről. És nem sajnáljuk tőlük a tízmilliárdokat, mert ez az élet rendje. Lehet, hogy tényleg olyan kormányunk van, amilyet megérdemlünk. Lehet, hogy ez lett a komfortzónánk. Lehet, hogy már szeretünk félni. Amorf, rejtélyes, ijesztő felhővé igazgatta az országot a félelem. Nem tudjuk, nem tudhatjuk, mi lesz. Viszont eldönthetjük. (Tóta W.: A néma tartomány)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5513816824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása