HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • várostjáró: Jocikám, a Kéthly Anna tér csak nevében tér. Egyébként a regnálástok alatt elkövetett béna városre... (2018.03.07. 22:49) 757. Budapest100 - Almássy tér
  • 1ghost: Csak addig vannak biztonságban és pénzüknél, amíg hatalmon vannak. Addig van esélyük kontrollálni ... (2018.03.04. 22:21) 756. Nincs kegyelem
  • sóhegy049: Azt nem vágom, ha "bűnszervezeben" követte el, amit az agitált propaganda nyomat, persze bizonyíté... (2018.03.04. 20:34) 756. Nincs kegyelem
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2018.02.25. 18:00 amier

754. Ajánlásgyűjtés

Címkék: kampány választás politikai elit ellenzék garay tér

A Garay téren gyűjtöttük szombaton az ajánló aláírásokat az országgyűlési választáshoz. Az ajánlásgyűjtésre ugyan nem a legideálisabb volt idő, de a hangulat jó volt, rég nevettem ennyit. A Kétfarkúak győzködtek a Garay piacon, hogy írjak már alá nekik. Jópofák és szeretem a humorukat, de a választást ennél komolyabb dolognak tartom.

ajanlas_gyujtes1.jpg

Biztos velem van a baj, de nagyon szeretem azt a részét a kampánynak, amikor becsöngetek és személyesen beszélek/beszélhetek a választóval.
Jönnek is rendesen az ajánlások!

Sokan szeretnék a teljes, hangsúlyozom a teljes ellenzéki összefogást. A választók egysze- rűbben gondolkodnak, mint a politikai elit. Ha ezt az ellenzéki pártok vezetői is belátnák, akkor nem csak a listán jutnának be, hanem megverhető lenne a Fidesz. A személyes ta- pasztalatommal szemben csak az vitaképes, aki szintén a választókkal, a lakásuk ajtajában beszélgetve (ott ugyanis közlékenyebbek) szerzi a tapasztalatait.

Elnéztem a Garay téren jobbra a Fidesz pultját és tőlük balra az ellenzékiek pultját. Nagy bajban lenne a Fidesz, ha mindenhol egy jelölt állna velük szemben...

Hunvald György

***

Nagyon hideg van. Aki tud, segítsen! A Budapest Bike Maffia központja: V. Károly körút 10., az udvarban. Délutánonként fogadják az adományokat (takaró, hálózsák, hátizsák, meleg zokni, kesztyű, ásványvíz, szendvicsnek való, konzerv), esténként szendvicskészítés, a bringások kihordják az ennivalót. Aki beteg, fekvő hajléktalant lát az utcán, a 06 1 3384186 számot hívja. (via Lendvai Ildikó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6113697278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Nincsenek hozzászólások.