A mi Erzsébetvárosunk

728. Aki tud, segítsen

2017. december 08. - amier

Közeleg a karácsony. Még időben vagyunk ahhoz, hogy gondoljunk azokra, akik számára ezek az ünnepek a hétköznapoknál is szomorúbbak, azokra, akik nemhogy ajándékot, de még ételt sem biztos, hogy tudnak az asztalra tenni.

karacsony4.jpg

Bizonyosan az erzsébetvárosiak között is vannak olyan jobb helyzetben élők, akiknél feleslegessé vált játékok, több példányban meglévő könyvek találhatóak, vagy olyanok, akiknek nem jelent problémát pár száraztészta, tartós élelmiszer plusz bevásárlása. A Piros Pont Lakossági Központban (Dob utca 65.) december 18-ig, munkaidőben, szeretettel várunk minden ilyen csomaggal érkezőt, mert adományaikkal sok szegény család ünnepét közösen tehetjük szebbé.

P.s.: Holnap 14 órától ismét ételosztást tartunk az arra rászorulóknak – de ezúttal nem a már megszokott helyen, az erzsébetvárosi önkormányzat épülete előtt, hanem a nyolcadik kerületben, a Rákóczi téren. 300 adag meleg étellel várunk mindenkit, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő
és a kerületi MSZP-frakció

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2413458585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása