HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • amier: @Sandor Fenyes: Üdv! Szerintünk az iskolával kellene felvenni a kapcsolatot, nekik biztos (remélhe... (2017.10.30. 17:31) Kertész utca 30. - iskola
  • Sandor Fenyes: Halló innen a messzi Németországból! Tudom, hogy "különleges" a kérdésem, de lehet valahol találni... (2017.10.24. 14:53) Kertész utca 30. - iskola
  • Pásztörperc: A meggyőződés fontos; meggyőződhetünk erről nap mint nap. Engem vagy két éve a Kálvin téri aluljár... (2017.10.23. 00:44) 712. Védjük meg …
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2017.10.15. 18:00 amier

710. Szerény javaslat

Címkék: korrupció közpénz matolcsy MNB

Hétfőn a parlamentben Bárándy Gergely kérdezte Matolcsy Györgyöt az elmúlt félév rokoni kérdéseiről, azaz unokatestvérének ügyeitől fia hitelein át egészen feleségéig. Matolcsy a helyzetbe hozott rokonairól: „Senkit nem szabad megfosztani attól a lehetőségtől, hogy részt vegyen Magyarország felemelkedésében”. Másnap ugyanezt elmondta az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén is.

matolcsy_titkos.jpg

Tisztelt Matolcsy úr!

Alulírott Fügedi Ubul nyugdíjas felajánlom szolgálataimat a Magyar Nemzeti Banknak és alapítványainak. Vállalom, hogy azt a “Hazai és globális gazdasági és pénzügyi trendek” című havi jelentést, amit a BanKonzult Kft. idáig havi nettó 750 ezer forintért készített Önöknek, a továbbiakban az eddiginél jobb minőségben, havi bruttó 750 ezer forintért megcsinálom.

A minőség javulását egy Ön által választott egyetem három közgazdász professzora igazolhatja (nyilvánosan, teljes névvel és címmel), összehasonlítva havi jelentésemet a BanKonzult egy évvel korábban, az azonos hóról készített dolgozatával. Ha az összehasonlítás az én hátrányomra ütne ki (aminek kevés esélyét látom), megbízásomtól visszalépek és a munkadíjról lemondok.

Tisztában vagyok vele, hogy a BanKonzult tulajdonosa Szemerey Tamás, az Ön unokatestvére, de reménykedem ajánlatom kedvező elbírálásában, mivel Ön kedden a parlamentben kijelentette, hogy senki nem jut hitelhez, üzleti lehetőséghez és uniós pályázati forráshoz attól, hogy Önnek közvetlen családtagja.

Kérem, ne fosszon meg attól a lehetőségtől, hogy részt vehessek Magyarország fölemelkedésében!

Fügedi Ubul

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8412984034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.