A mi Erzsébetvárosunk

708. Most mi lesz?

2017. október 09. - amier

Tisztelt Erzsébetvárosi Lakó! 

Kötelességünk tájékoztatni Önöket, hogy a „bulinegyedről” szóló szavazás során az MSZP frakció a lakók érdekeit képviselve a vendéglátóhelyek nyitvatartásának korlátozására szavazott. Sajnos ezt a javaslatot – kis segítséggel* – a fideszes városvezetés leszavazta. A testületi ülésen egy döntés született, a kérdésben NÉPSZAVAZÁS LESZ KIÍRVA. Csak épp arról nem döntött a Képviselő-testület, hogy mi legyen a kérdés a szavazólapon.

kiraly2016-2.jpg

Döntsünk együtt!

Kérjük, hogy ezen űrlapon – ITT – tegyen javaslatot!

Devosa Gábor, Dr. Kispál Tibor, Németh Gábor 
önkormányzati képviselők, az MSZP-frakció tagjai

***

*A képviselők múlt hét kedden szavaztak a  szórakozóhelyek nyitva tartásának szabályozá- sáról. A testület előtt négy változat volt (A, B, C, D), a negyedik, a D volt a legradikálisabb, aszerint éjfélkor minden helynek be kellene zárnia. A szavazáson a fideszes képviselők tartózkodtak – kivéve Hutiray Gyula alpolgármestert, aki egyedüliként a záróra ellen szavazott. A kilenc ellenzéki képviselőből 8 igennel szavazott az éjféli zárórára. A jobbikos Stummer János a fidesszel együtt „tartózkodott”.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4112942089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása