A mi Erzsébetvárosunk

697. Választókerületi anzix 3.

2017. szeptember 06. - amier

Augusztus vége felé még reménykedtem, hogy hátha, esetleg netántán, de aztán mégsem sikerült határidőre teljesen befejezni sem a Csengery utcában, sem pedig a Jósika utcában folyó munkálatokat. De legalább már a járdákon lehet közlekedni, valamint mindkét utcában lehet parkolni és a közlekedési rend is visszaállt. Úgyahogy.

josika20170905-2.jpg

Mert van, akinek sem farral, sem orral előre nem sikerült szabályosan beállni...

josika20170905-4.jpg

josika20170905-1.jpg

A Dob és a Vörösmarty, valamint a Dob és az Izabella utcák kereszteződéseinél viszont továbbra is folynak a munkálatok a felbontott járda és útszakaszokon. A sokak által nem szeretett „tolatós” parkolási rend pedig – a fenti képek ellenére – nem változott.

P.s.: A Csengery utca alatt húzódó alépítmények felújításakor felhívtam a figyelmet az illetékes irodánál arra, hogy az utca teljes szélességében történő felújítását megelőzően tájékozódjanak a Csengery utca 20-22. sz. alatti üres telken történő esetleges beépítési munkálatokról. Kár volna, hogy egy újonnan felújított utcát, az építkezésre érkező nagy- tömegű teherautók tönkretennék.

Megjegyzés: A Csengery utcával kapcsolatosan még annyit, hogy észrevételem óta válasz nincs, pusztán annyi történt, hogy az útfelületen befoltozták a lukakat és nyoma sincs a teljes felújításnak.

 Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8412807690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása