A mi Erzsébetvárosunk

686. A mór mehet

2017. augusztus 04. - amier

Visszavonták az erzsébetvárosi rendőrkapitány, Kiss Szabolcs kinevezését és rövidesen új kapitányt neveznek ki a kerületbe. Állítólag Belső-Erzsébetváros egyre kezelhetetlenebb problémáira válaszul mozdították el a pozíciójából, ő lett a vezéráldozat. Nem akarnék vulgáris lenni, de mégis az leszek: a „bevált” szokás szerint a mór tök mindegy mit csinált, most ki van rúgva, és így mindent a nyakába lehet varrni. Ezek szerint volt mit?

vattamany2017-4.jpg

Szóval az urak mégiscsak elb@sztak valamit? Szóval a kerület vezetése mégis sáros? És ha van mit takargatni a kapitány leváltásával, akkor a leváltással megoldódik minden vigalmi negyed-probléma? Tehát minden tagadás, sunyizás ellenére - van probléma mégis? Vagy az alpolgármester szerinti 1 milliárdos bulinegyed profit miatt a kerület lakóinak pofa be, roló le? Hol a pénz?  Egyeseknek dől a lé, másoknak a vizelet, a sz@r, a hányás...

Belső-Erzsébetváros jelenleg élhetetlen. Elég volt!

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

P.s.: A rendőrség honlapja szerint egyébként jelenleg már Csintalan Pál alezredes vezeti a kerületi kapitányságot.

***

Helyi ellenzékiek véleménye szerint éppen Kiss Szabolcs volt az, aki rendőrkapitányként eddig a legtöbbet tette az ügyben, pártfüggetlenül próbált úrrá lenni azon a lehetetlen helyzeten, amit a fideszes vezetésű önkormányzat idézett elő. A kerületben ugyanis azután robbant be teljes gőzzel a buliturizmus, hogy a választásokon a lakóknak még csendet és békét ígérő kormánypárti Vattamány Zsolt vezette testület 2013-ban lényegében szabad utat adott a szórakozóhely üzemeltetőknek. Onnantól a lakóközösség már nem szólhatott bele, hogy a házuk földszintjén üzemelő kocsma meddig tarthat nyitva, továbbá az önkor- mányzat ugyanazon lendülettel eltörölte az addigi 22 és 6 óra közötti csendrendeletet.  (via Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1412720628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása